Onze coronamaatregelen, voor uw en onze veiligheid

U kunt op ons rekenen, ook nu. Wel werken we anders dan u van ons gewend bent. Wat vooral anders is: we proberen ontmoetingen ‘in het echt’ zoveel mogelijk te beperken. We volgen de adviezen van de overheid. Dit doen wij om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen, en verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Waarom nemen we deze maatregelen?

We willen helpen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Normaal gesproken komen onze medewerkers iedere dag bij veel mensen thuis. Dat betekent ook dat zij meer kans hebben om met het virus in aanraking te komen, en om het te verspreiden. Door voorlopig alleen spoedreparaties binnen in woningen te doen, zo min mogelijk op huisbezoek te gaan en balies te sluiten beperken wij het aantal contacten tussen mensen. De gezondheid van iedereen – van u en van onze medewerkers – staat voor ons altijd centraal.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

  • Op onze website kunt u zelf zaken regelen en vindt u informatie over allerlei onderwerpen.
  • Stel uw vraag via ons contactformulier
  • Komt u er online niet uit of spreekt u liever iemand persoonlijk? Belt u ons dan op 088 124 24 24

Onze balies en wijkkantoren zijn tijdelijk gesloten. Alleen voor spoedgevallen komen wij bij u thuis langs. In dat geval vragen we eerst of u of uw huisgenoten griepachtige klachten hebben (verkoudheid, hoesten, koorts).

Ontdek het gemak van onze online selfservice

Informatie opzoeken, uw financiele zaken inzien, uw post en berichten nalezen of overlast melden. Dit en meer regelt snel en makkelijk op onze website.

Naar Ik huur

Onze medewerkers dragen mondkapjes

  • Onze woongebouwen (inclusief de hallen, trappenhuizen en liften) zijn geen openbare ruimten. Het is daarom niet verplicht om hier een mondkapje te dragen. Onze medewerkers doen dat wel, voor hun eigen en voor uw veiligheid.

Wijkbeheer en overlastzaken

  • Onze wijkbeheerders zijn nog wel in de wijk, maar minder dan u gewend bent. Ze komen niet bij mensen thuis langs.
  • Overlast kunt u online bij ons melden.
  • Wij handelen overlastzaken zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail af.

Overlast melden
Contactgegevens van uw wijkbeheerder opzoeken

Bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden

  • Binnen de woningen voeren we alleen spoedreparaties uit, zoals het verhelpen van ernstige lekkage, een kapotte verwarming of een verstopt toilet.
  • Buiten de woningen voeren we zoveel mogelijk werkzaamheden uit. Bij spoed komen we altijd en reparaties waarbij contact met een bewoner niet nodig is, zoals reparaties aan de voorkant van de woning, in een centrale hal, een tuin die buitenom toegankelijk is e.d)

Meer informatie over (spoed)reparaties binnen en buiten de woning