Den Haag - Dedemsvaartweg

In de Haagse wijk Morgenstond, aan de Dedemsvaartweg, realiseerden wij naast elkaar twee appartementengebouwen met 43 en 47 sociale huurwoningen en twee afzonderlijke parkeerterreinen. Alle sociale huurwoningen zijn in april 2021 opgeleverd en verhuurd.

Complete, ruime opgezette wijk

Morgenstond is een ruim opgezette naoorlogse wijk in het stadsdeel Escamp. De wijk kenmerkt zich door brede lanen met veel groen en een goed winkelaanbod. Een deel van het woningaanbod is de afgelopen jaren vernieuwd. In de directe omgeving van de nieuwbouwlocatie staan vooral nieuwbouwwoningen en onlangs gerenoveerde appartementengebouwen.

90 appartementen

In de gebouwen hebben we 90 driekamerwoningen gerealiseerd. De woningen voldoen uiteraard aan alle eisen en wensen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. De driekamerappartementen zijn ruim van opzet en hebben een aparte en eigen berging op de begane grond. Alle woningen zijn volledig gasloos. De woningen hebben een ruim balkon. Ook is er voor de bewoners per gebouw een parkeerterrein met 30 en 33 parkeerplekken.

Vragen en antwoorden

Hieronder leest u de belangrijkste vragen en antwoorden over dit project.

Overzicht vragen en antwoorden Dedemsvaartweg

Er kunnen geen rechten worden verleend aan de informatie in de presentaties.