Den Haag - Bouwlustlaan

In de Haagse wijk Bouwlust/Vredelust, op de hoek van de Bouwlustlaan en de Wezelrade, realiseren wij een appartementengebouw met 42 sociale huurwoningen en een parkeerterrein. De bouw start in 2019 en de oplevering is gepland voor medio 2020.

Complete, ruime opgezette wijk
Bouwlust/Vredelust is een ruim opgezette naoorlogse wijk met veel groen en een goed winkelaanbod. Een deel van het woningaanbod is de afgelopen jaren vernieuwd. In de directe omgeving van de nieuwbouwlocatie staan vooral nieuwbouwwoningen en onlangs gerenoveerde appartementengebouwen.

42 appartementen
In het gebouw realiseren we 41 driekamerwoningen en 1 tweekamerwoning. De woningen voldoen uiteraard aan alle eisen en wensen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. De woningen worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet en zijn verder ook volledig aardgasvrij. De woningen krijgen een ruim balkon. Ook komt er voor de bewoners een parkeerterrein met 17 parkeerplekken.

Alle appartementen worden na oplevering verhuurd met een sociale huurprijs. Wilt u in aanmerking komen voor een woning? Zorg dan dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonnet Haaglanden. De woningen worden rond de oplevering via Woonnet Haaglanden aangeboden.